“Tee oma videotutoriaalisi ja voita huikeita tuotepalkintoja!’

Palatko halusta päästä opastamaan koko maailmaa jonkin sinulle tärkeän asian tekemisessä? Haluat esitellä ainutlaatuisia taitojasi ja samalla siirtää ne myös muille? Kuvaa oma videotutoriaalisi ja osallistu kilpailuun! Voittajat valitsee raati, kolme parasta palkitaan upeilla tuotepalkinnoilla.

Kilpailuun voivat osallistua 13-20-vuotiaat. Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan lupa videoiden julkaisemiseen ja kilpailuun osallistumiseen.

Ilmoita videosi kilpailuun 1.-31.1.2015 välisenä aikana osoitteessa www.nuortenelama.fi/diy-lomake

Näin osallistut

Kuvaa maksimissaan 5 minuuttia pitkä videotutoriaalisi, lataa se YouTubeen tai Vimeoon, ja ilmoita tiedot ilmoittautumislomakkeella 1.-31.1.2015 välisenä aikana.

Videon aihe on vapaa, kunhan se ja videon sisältö ovat hyvän maun mukaisia ja noudattavat hyvää netikettiä eikä video riko tekijänoikeuksia. Emme julkaise asiattomia, loukkaavia tai rasistisia videoita.

Esimerkkejä videotutoriaaleista voit hakea esimerkiksi YouTubesta hakusanalla ”tutoriaali”.

Kaikki kilpailuun hyväksytyt videot julkaistaan Mediataitoviikon aikana 9.-15.2.2015 Nuorten äänitorvessa: www.nuortenelama.fi/aanitorvi.

Voittajavideot julkistetaan Nuortenelämä.fi:ssä, voittajiin ollaan yhteydessä myös henkilökohtaisesti.

Käyttöehdot ja tietojen keräys

Kilpailuun osallistuneet videot julkaistaan Nuortenelämä.fi:n Nuorten äänitorvessa. Kilpailuvideoita ei ladata Nuortenelämä.fi-verkkopalvelun palvelimelle vaan ne linkitetään alkuperäisestä lähteestä sivustolle (YouTube tai Vimeo). Linkkejä videoihin ei poisteta palvelusta vaan ne jäävät näkyviin myös kilpailun päättymisen jälkeen. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden nostaa videoita uudelleen näkyviin palvelun etusivulle myöhemmin. Tietoa kilpailusta ja videoista välitetään myös muiden kanavien kautta, kuten Nuortenelämä.fi:n sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter, Instagram) sekä yhteistyökumppaneiden verkko- ja yhteisöpalveluissa.

Pidätämme oikeuden jättää julkaisematta asiattomat videot.

Videoiden ilmoittamisen yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käytetään ainoastaan yhteydenottoon voittajia palkittaessa. Tietoja ei myöskään luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kilpailuvideot julkaistaan nimimerkillä, videon tekijän oikeaa nimeä ei julkaista.

Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti. Koordinaatti on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka toiminnan rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Koordinaatti on osa Oulun kaupunkiorganisaatiota. Nuortenelämä.fi on Koordinaatin tuottama ja ylläpitämä valtakunnallinen nuorten tieto- ja neuvontapalvelu verkossa. Nuortenelämä.fi:stä kaikki Suomessa asuvat nuoret voivat etsiä tietoa ja vastauksia elämän tärkeisiin kysymyksiin.

Järjestäjän yhteystiedot:
Koordinaatti – Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus
nutikoordinaatio(at)ouka.fi
www.koordinaatti.fi/yhteystiedot

Videokilpailu on osa Mediataitoviikon toimintaa, jonka valtakunnallisesta koordinoinnista vasta Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI. Lisätietoa Mediataitoviikosta: www.mediataitokoulu.fi/mediataitoviikko.

Kilpailun bannerit ja flyer
Tietoa kilpailusta saa välittää eteenpäin, bannerit ja kilpailuflyerin löydät osoitteesta www.koordinaatti.fi/materiaalipankki/diy.

Kilpailu ruotsiksi osoitteessa www.ungdomsliv.fi/diy.

 

Lähde: http://www.nuortenelama.fi/diy