Ensimmäinen blogikirjoitus on ilmeisesti aika tärkeä ja ainakin seuraaviin kysymyksiin olisi hyvä pureutua: Kuka blogia kirjoittaa? Miksi ja mistä blogia kirjoitetaan ja kuinka lukijat voivat osallistua? No apua! Ehkä on parasta aloittaa tunnustuksella. Minä, nuoriso-ohjaaja Marjo, en ole koskaan onnistunut kirjoittamaan edes yhtä sivua päiväkirjaan ja voin kertoa, ettei tämä bloggaaminen taida olla yhtään sen helpompaa. Toivottavasti muut ohjaajat onnistuvat sitten paremmin.

 

Mutta hei, vuosi 2018 on alkanut sutjakkaasti ja itselle tutulla kaavalla. Tsäänssi työ- ja koulutusmessut on vuoden ensimmäinen rutistus, jonka suunnittelu on aloitettu yhdessä TE-keskuksen kanssa jo edellisenä syksynä. Tänäkin vuonna nuorilla oli mahdollisuus tutustua eri oppilaitoksiin ja yrityksiin sekä hakea kesätöitä. Olipa paikalla myös Outo Arcade, joka tarjosi messuilijoille virtuaalitodellisuuselämyksen. Uutta virtuaalielämyshallia odotellessa. 😉 Uutena kokeiluna järjestettiin myös ammattikirjasto, josta halukkaat saivat lainata ihka oikean ammattilaisen ja kysellä enemmän ammatista ja tarvittavasta koulutuksesta. Paikalla oli mm. palomies, veturikuski, kuntosaliohjaaja ja lastentarhanopettaja.

 

 

 

Tammikuussa työrupeaman aloittaa myös nuorisovaltuusto uudella kokoonpanolla. Uudet valtuutetut koulutetaan ja perehdytetään yhteisen viikonlopun aikana ja sitten onkin aika pitää järjestäytymiskokous. Tiesitkö muuten, että Raahen nuorisovaltuusto täyttää tänä vuonna pyöreitä vuosia? Nuvan kuulumisia voi muuten käydä tsekkaamassa Instagramissa. Kokousten esityslistat ja kokouspöytäkirjat löytyvät puolestaan osoitteesta raahennuva.fi.

Huh, se on ohi nyt! Ai niin, pitipä vielä mainita, että jos sulla intoa kirjoittaa, niin nykäseppä hihasta tai laita viestiä.

Nuoriso-ohjaaja Marjo