2.3 vietimme Hengarissa Haluatko Miljonääriksi – peli-ltaa.

Pienen epäröinnin jälkeen saimme kaksi kovaa joukkuetta CENSORED ja CENSORED. Kummassakin oli 3-5 nuortamiestä, jotka ottivat kilpailun huumorilla, mutta tietenkin hyvin tosissaan. Ja Kuten pelinhenkeen kuului, olivat kaikki samat oljenkorret käytössä kuin tv-pelissä, eli kilauta kaverille, 50/50, sekä kysy yleisöltä.

Joukkueet olivat hyvin tasavertaisia, vaikka osa kysymyksistä olivat varsin vaikeita – kuten: ‘ Mitä enologi tutkii? ‘ Tai ‘ Mikä intialainen juoma on myös suomalaisen miehen nimi? ‘ Allekirjoittanut, joka toimi myös pelin Jaajona, myöntää ihan reilusti ja rehdisti, että monen kysymyksen vastaus täytyi luntata vastausosiosta.

       Marjo toimi pisteiden, sekä kierroksien tarkkana laskijana.

Kuten kuvassa näkyy, peli vaatii tarkkaa pohdintaa. Tuumailinkin, että vastauksien pohtiminen olisi varmasti ollut kilpailijoille helpompaa, jos he olisivat nähneet ne. Ehkäpä tässä olisi hyvä idea seuraavaan matsiin.  Aikasemmin mainitsemani oljenkorret tulivat kaikki käytettyä. Valitettavasti kaverille kilautukset eivät tuottaneet tuloksia, mutta yleisö kyllä pääsi miettimään mukana.

Vaikka tässä meidän kilpailussa ei raha vaihtanut omistajaa, niin tyhjin käsin ei kenenkään kilpailijoista tarvinut kotiin lähteä. Palkintona olivat jokaiselle tikkarit, jotka riittivät kahteen otteluun, ja kävikin niin mukavasti, että kumpikin joukkue sai vuorollaan voiton.

Oli mukava ilta, ja mielessä jo monta muuta hauskaa peliä jota voisimme tulevan kevään aikana kokeilla! 🙂

Ps. Enologi tutkii viinejä, ja intilainen juoma on Lassi.

Terkuin, Hanna.