Ilmainen Futisstartti 4-12 vuotiaille lapsille JA 13-20 vuotiaille nuorille järjestetään FC Raahen ja Raahen Kaupungin Nuorisotoimen yhteistyöllä 7.12.2019 klo 10.30-12.00 ja 14.12.2019 klo 10.30-12.00. Ilmoittautuminen koskee osallistumista molempiin tapahtumiin. Tapahtumat järjestetään Arina Areenalla tekonurmella, ohjaamisesta vastaavat FC Raahen koulutetut jalkapallovalmentajat sekä Nuorisotoimen nuoriso-ohjaajat.

  • 4-12 vuotiaat saavat tapahtuman kautta matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloharrastukseen ja sen kautta jatkaa FC Raahen Nappulaliigatoiminnassa 1-2 krt / viikko harjoituksin.
  • 13-20 vuotiaat saavat tapahtuman kautta matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloharrastukseen ja sen kautta jatkaa FC Raahen Futisliigatoiminnassa 1-2 krt / viikko harjoituksin. Lisäksi tapahtumat ovat osa Liikuntapassi- ja Liikuntakokeilutoimintaa. Tapahtumista saa kaksi merkintää Liikuntapassiin.

Futisstartti-tapahtuma on tarkoitettu kaikille harrastuksesta ja liikunnasta kiinnostuneille sekä uusille ja tauolla oleville pelaajille. Varusteina oma pallo jos on, urheiluasu, vesipullo ja lenkkarit, nappulat jos löytyy.

Tapahtumat ovat ilmaisia, avoimia ja kaikki ilmoittautuneet ovat vakuutettuja. Harjoitteluun ja pelaamiseen tutustuminen tapahtuu noin 10 pelaajan ryhmissä, jossa osallistujat ovat saman ikäisiä. Ryhmät pyritään myös toteuttamaan pojat ja tytöt omina ryhminään.

Tapahtumaan voi tulla kavereiden tai vaikka oman luokan kavereiden kanssa.

Tapahtuman tavoitteena on tarjota Raahen ja sen lähikuntien lapsille ja nuorille mahdollisuus tutustua jalkapallon harjoitteluun ja pelaamiseen. Tapahtumien avulla kootaan tai täydennetään halukkaista pelaajista matalan kynnyksen joukkueita FC Raahen alle 12-vuotiaiden Nappulaliigaan ja yli 12-vuotiaiden Futisliigaan.

Ilmoittautuminen Futisstarttiin tapahtuu maanantaihin 2. joulukuuta mennessä. Osallistujat pääsevät mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tehdään tällä lomakkeella , joka löytyy myös FC Raahen etusivulta osoitteessa www.fcraahe.fi. Ilmoittautuminen on pakollista, jotta voidaan varata riittävä valmentajien ja varusteiden määrä.

Tervetuloa mukaan!