Nettisivusto Hauskat Merkkipäivät   mukaan eilen, perjantaina 13.4 vietettiin kansainvälistä Scrabble -päivää. Ja kuten jo arvatakin saattaa ei Hengarissa kolkuttanut viikatemies epäonnenpäivän kelloja, vaan innokkaasti otimme osaa pelipäivään.

 

 

Kauaa ei tarvinnut innokkaita pelailijoita odotella. Pari nuorta tulivat pelaamaan minun sekä Ella-harjoittelijan kanssa. Vaikka saattaakin tuntua helpolta muodostaa Suomen kielen perussanoja, niin haasteita tuotti muodostaa sanat siten, että ne olivat järkeviä yllä / alla olevien sanojen kanssa.

 

 

Onneksemme peli keräsi meille auttajia aikamoisen joukon, ja vähän sääntöjäkin hölläsimme ja hyväksyimme taivutusmuotoja.

 

 

Tätä pelilautaa katsoessa voi toki tulla olo, että totisesti vietimme epäonnenpäivää miettiessämme sanoja, mutta usko pois, meillä oli oikein mukavaa.  Eikä peliimme sisältynyt draamaa kuten Scrabblen MM-kisoissa vuonna 2011, kun pelissä katosi mystisesti G-kirjain.

 

 

Tässä pelimme viime hetket, allekirjoittanut hävisi pelin tuon ärsyttävän y-kirjaimen takia, jota en saanut enää ängettyä minnekkään! Intensiivisen kaksituntisen pelin voitti Japi huikealla 131 pisteellä!!!

 

Eilinen peli-ilta oli niin mukava nuoristakin, että tänään heti ensimmäisenä joukko nuoria kerääntyi pöydän ääreen pelaamaan. Myös tänään Japi voitti pelin pistein 209!

Onnea Japi, Hengarin virallinen Scrabble-kunkku!

Terkuin, Hanna.