[vc_row rt_row_background_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_borders=”” rt_row_paddings=”true” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column rt_wrp_col_paddings=”false” rt_border_top=”” rt_border_bottom=”” rt_border_left=”” rt_border_right=”” rt_border_top_mobile=”” rt_border_bottom_mobile=”” rt_border_left_mobile=”” rt_border_right_mobile=”” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_column_text]Raahen liikennepuisto palvelee kesäisin perheitä. Puistossa on parisenkymmentä erikokoista polkuautoa, leikkialueita ja kioski. Joka kesä liikennepuisto toimii myös kesätyöpaikkana raahelaisille nuorille. Nuoret pääsevät ohjaamaan lapsia ja hoitamaan piha-aluetta. Kesätöistä pyritään jättämään nuorille positiivinen kuva kannustavassa ja iloisessa ilmapiirissä. Hommia on vaihtelevasti pitkin päivää ja ohjaus & valvonta vaatii myös istumista. Puistossa ollaan myös sään armoilla.

Olemme kesätöissä Raahen liikennepuistolla. Meitä on täällä kuusi kesätyöntekijää ja muutama aikuinen ohjaaja. Työnkuvaamme kuuluu lasten vahtiminen ja pihan kunnossapito ja nyt vielä koronan vuoksi välineiden tiheä desinfiointi. Työ ei ole raskasta ja välillä aika käy pitkäksi, mutta on täällä ollut ihan kivaa. Tänne kannattaa varata erilaisia vaatteita, koska ilma vaihtelee paljon. Tälläkin hetkellä ulkona sataa vettä kaatamalla, eikä meillä ole paljoakaan tekemistä. Kaikinpuolin täällä on rentoja ihmisiä ja rento ilmapiiri ja saa vapaasti tehdä asioita.

Aamulla oli kiva tulla töihin, mutta nyt vi****aa. Istuminen 5/5.
– kesätyönuoret 18.6.2020

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row rt_row_background_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_borders=”” rt_row_paddings=”true” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column width=”1/4″ rt_wrp_col_paddings=”false” rt_border_top=”” rt_border_bottom=”” rt_border_left=”” rt_border_right=”” rt_border_top_mobile=”” rt_border_bottom_mobile=”” rt_border_left_mobile=”” rt_border_right_mobile=”” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_single_image image=”7558″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ rt_wrp_col_paddings=”false” rt_border_top=”” rt_border_bottom=”” rt_border_left=”” rt_border_right=”” rt_border_top_mobile=”” rt_border_bottom_mobile=”” rt_border_left_mobile=”” rt_border_right_mobile=”” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_single_image image=”7560″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ rt_wrp_col_paddings=”false” rt_border_top=”” rt_border_bottom=”” rt_border_left=”” rt_border_right=”” rt_border_top_mobile=”” rt_border_bottom_mobile=”” rt_border_left_mobile=”” rt_border_right_mobile=”” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_single_image image=”7559″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ rt_wrp_col_paddings=”false” rt_border_top=”” rt_border_bottom=”” rt_border_left=”” rt_border_right=”” rt_border_top_mobile=”” rt_border_bottom_mobile=”” rt_border_left_mobile=”” rt_border_right_mobile=”” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_single_image image=”7557″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]