japninkurssi

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto on saanut japanin kielen intensiivikurssin järjestämisluvat Oulun yliopistosta. Japanin kieltä on mahdollisuus opiskella yliopistollisena kurssina, jolloin em. opinnot voidaan liittää myöhemmin muihin Oulun yliopiston opintoihin. Em. kurssin voi ottaa myös ammatillisena koulutuksena, jolloin läsnäolopakko ei ole niin tarkka ja lopputenttiä ei tarvitse suorittaa, jos ei halua tai ei ole aikaa. Kurssi toteutetaan Raahessa!
Opetuksen aikataulu, hinta ja opettaja ovat samat kummassakin vaihtoehdossa. Jos oppilas haluaa ottaa kurssin ammatillisena, voi kesäyliopisto kirjoittaa siitä kuitenkin läsnäolotodistuksen. Kurssin hinta voidaan paloitella useampaan osaan tämän vuoden aikana.
Em. kurssille voivat osallistua myös alle 18-vuotiaat, koska avoimen yliopisto-opetuksen kursseille ei ole ikärajaa.
Tässä olisi hieno tilaisuus myös partiolaisille opiskella japanin kieltä ja hankkia siten valmiuksi vuoden 2015 jamboreeta varten, joka on tuolloin Japanissa.
Opettajana toimii FM Takako Karppinen, joka on myös suomenkielen taitoinen. Hänet on hyväksytetty tämän kurssin opettajaksi Oulun yliopiston kielikeskuksessa.
Jos tarvitset lisätietoa japanin kurssista, niin pyydän ottamaan yhteyttä minuun (yhteystiedot tämän viestin lopussa).
Ilmoittautumiset pyydetään s-postina os: kesayo@raahe.fi