TULE MAALAAMAAN PAREMPAA MAAILMAA!

Lähde talkoisiin maailmalle – tule kansainväliselle vapaaehtoistyöleirille: Mongoliaan lastenkotiin,  valaidensuojeluprojektiin Islantiin tai luomumaatilalle Italiaan!

Kansainvälisillä vapaaehtoistyöleireillä parannetaan maailmaa konkreettisin pienin teoin: vasaroiden, kokaten, leikkien, lapioiden, kitkien ja maalaten. Kansainvälisiä työleirejä järjestetään vuosittain noin tuhat kuudessakymmenessä eri maassa, ja niille osallistuu noin 3000 vapaaehtoista kaikkialta maailmasta. Työleirejä on järjestetty ensimmäisen maailmansodan päättymisestä asti, ja niiden tavoite on luoda maailmaan rauhaa ja yhteisymmärrystä eri kulttuureista tulevien ihmisten välille.

Kansainväliset työleirit auttavat ruohonjuuritason yleishyödyllisiä hankkeita: leireillä vapaaehtoiset osallistuvat luomumaatilojen elämään, auttavat kyläjuhlien järjestelyissä, organisoivat aktiviteetteja lapsille, vanhuksille, vammaisille ja turvapaikanhakijoille, raivaavat polkuja kansallispuistoissa ja korjaavat historiallisia rakennuksia.
KVT:n leirit sopivat kaikille vapaaehtoistyöstä maailmalla kiinnostuneille: alaikäraja on 18 vuotta, mutta yläikärajaa ei ole. Leireillä työtä tehdään porukalla ja talkoohengellä, ja erityisiä vaatimuksia taitojen suhteen ei ole. Leirit kestävät kymmenestä päivästä kolmeen viikkoon. Haku kesän leireille on käynnissä!

**Lisätiedot työleirille hakemisesta: http://www.kvtfinland.org/index.php/maalaa-parempi-maailma.html

**Kysyttävää vapaaehtoistyöleireistä? Liity Kansainväliset työleirit 2012 – ryhmään Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/240018256086359/

Kaikki maailman leirit löytyvät leirinhakukoneesta: www.workcamps.info

Mikä on Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry?
Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry on kansalaisjärjestö, joka on osa kansainvälistä Service Civil International – järjestöä. SCI:llä on 40 jäsenjärjestöä ja 100 partneriorganisaatiota eri puolilla maailmaa. Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry (KVT) on rauhanjärjestö, jonka tarkoitus on ruohonjuuritason toiminnalla edistää rauhaa, tasa-arvoa, oikeudenmukaisuutta ja ympäristönsuojelua. Pääasiallinen toimintamme on kansainvälisten työleirien järjestäminen Suomessa sekä vapaaehtoisten välittäminen ulkomaisille leireille. KVT:n kautta voi lähteä myös 1-12 kuukautta kestävälle pitkäaikaisvapaaehtoisjaksolle.

Lisätietoa:

www.kvtfinland.org

Puh. 09 – 7568 3333

Facebookissa: http://www.facebook.com/kansainvalinenvapaaehtoistyo

Kansainvälisiin työleireihin liittyvät kysymykset:

jarjestosihteeri@kvtfinland.org