Raahen kaupunki täyttää 370 -vuotta. Tätä on syytä juhlia niin, että näkyy, kuuluu ja tuntuu. Vappuviikolla Nuorisotoimi järjestää lauantaina 4.5. klo: 17 – 21 Raahe370 -tapahtuman. Luvassa on neulegraffiti-työpaja, Nasta -mehubaari, DJ-musiikkia & räväkkää suomenkielistä poprockia soittava Hullu Elämä. Tapahtumaan järjestetään bussikyyditys Vihannista.

Miltä Raahe maistuu ja millainen on nuorten Raahe? #raahe370 #kulttuurinennuorisotyö

 

 

 

 

 

 

 

 


Kirjoituskilpailu nuorille

Juhlavuoden kunniaksi voi osallistua myös nuorille suunnattuun kirjoituskilpailuun. Kisassa on mukana kaksi sarjaa: yläkouluikäiset sekä toisen asteen opiskelijat. Tehtävänanto on kilpailussa raameiltaan löyhä: kirjoita fiktiivinen teksti, joka liittyy jollain tavalla Raaheen.

Näin toimitaan

  • tekstin pituus n. 800 sanaa, fonttikoko 14
  • palautus omalle opettajalle 15.5.2019 mennessä
  • koulupaikkojen ulkopuoliset nuoret, palautus kulttuuripalveluihin (kulttuuri@raahe.fi tai Tapahtumatalo Raahe, Kirkkokatu 28, 2krs.)
  • molempien sarjojen palkinnot: voittaja 100€, toiseksi tulleet 75€, kolmanneksi tulleet 50€ + tekstien julkaisu/lehtijuttu Raahen Seudussa
  • voittajan valitsee toimittaja Jenni Alexandrova
  • voittaja julkaistaan Raahen kirjamessuilla 7.9.2019 Tapahtumatalo Raahessa

Kilpailua koordinoi Raahen kirjaklubi. Arvovaltaisessa ja asiantuntevassa esiraadissa toimii klubin valitsemia ansioituneita raahelaisia kansalaisia. Kilpailun toteuttavat yhteistyössä 370 -vuotisjuhlatoimikunta, Raahen kirjaklubi ja Raahen Seutu.