Nuorisotyö on yhteisöllisyyttä, osallisuutta ja kohtaamista. Työtä tehdään nuorten kanssa, nuorille ja yhdessä nuorten parissa toimivien kanssa.

Raahelaista perusnuorisotyötä kehitetään kokoajan. Toiminta halutaan pitää monipuolisena ja tavoittaa mahdollisimman laajasti eri nuoria. Työtä halutaan tehdä näkyväksi, helposti lähestyttäväksi ja nuorten näköiseksi.

Töitä tehdään ryhmissä, kouluissa, tapahtumissa, retkillä, nuorisotiloilla, verkossa. Ollaan läsnä nuorten osallisuusryhmissä, somen kanavissa sekä seutukunnallisissa ja valtakunnallisissa kuvioissa. Liikunnan, kulttuurin, tiedotuksen, erityisnuorisotyön ja erilaisten sisältöjen keinoin. Uusiin työkaluihin tutustutaan ja otetaan käyttöön. Palautetta otetaan mielellään vastaan.

Nuorisotyö reagoi muutoksiin ja tarttuu toimeen. Tilat ja seinät eivät takaa toimintaa. työtä ja toimintaa ei olla ajamassa alas. Nuorisotyötä tehdään ja kehitetään.

Raahen kaupunki
Vapaa-aikapalvelut
Nuorisotoimi
Perusnuorisotyö
Satelliitti
Erityisnuorisotyö

Ohjaajat: Mari, Henna, Marjo, Kaisu, Hanna, Milka, Jessica, Liisa, Anna-Maija, Katja, Tuula, Päivi, Outi, Anniina, Laura