Rock Academy kaupungeissa tapahtuu

Rokimpaa Joulua

Kaikkia pikkujouluja ei ole peruttu. Rokimpaa Joulua livestream perjantaina 18.12.2020 klo 20.00 alkaen. Ja sinut on kutsuttu!

Nuorten pikkujoulutapahtumassa tervehdyksensä tuo Raahen Nuorisovaltuusto ja lavalle nousee Rock Academy Raahen mahtavia bändejä. Keikkaelämyksen saat omalta kotisohvaltasi ihan ilmaiseksi. Raahen Seutu tarjoaa alustan livestreamille, jota pääsee seuraamaan ilman kirjautumista, ihan mistä päin maata.

Merops on viisihenkinen art pop -yhtye, jonka musiikissa kuuluu vahvat melodiat ja runolliset sanoitukset. Neon Puutarha on vuonna 2019 perustettu trio, jonka musiikki vaihtelee tyylillisesti punkista balladeihin. Biisejä yhdistävät yleensä melankoliset sanoitukset, jotka taatusti herättävät kuulijassa tunteita. Sleep Among Lions on särökitaraan pohjautuvaa hieman proge-vaikutteista melodista rokkia. Bändi ei turvaudu täysin perinteisiin populaarimusiikista tuttuihin rakenteisiin, vaan kirjoittaa ne välillä ihan uusiksi. Rikkisärki on viisihenkinen bändi, joka on perustettu loppuvuodesta 2019. Tyyliä voisi kuvailla olevan jotain Indican ja Dimmu Borgirin väliltä.

Varjolive nuorisotoimen instagramissa perjantaina klo 18.00. Nuoriso-ohjaajat Hanna ja Anna-Maija juhlallisissa tunnelmissa varjolivessä kutsuu kaikki mukaan Rokimpaa Joulua etkoille. Luvassa tietenkin kisakatsomotunnelmia, kun livestream alkaa. Somessa nähdään myös “behind the scenes” -tunnelmia.

Näin katsot streamia

  • mene osoitteeseen www.raahenseutu.fi
  • klikkaa Rokimpaa Joulua -juttua sivu ylimpänä
  • klikkaa jutussa olevaa videota
  • stream on maksuton
  • teknisestä toteutuksesta vastaa Tuupa Records Oy

Tapahtuman järjestää Raahen nuorisotoimi ja Rock Academy Raahe, yhteistyössä Tapahtumatalo Raahen ja Raahen Nuorisovaltuuston kanssa.

Muut paikkakunnat

Raahe Rock Academy facebookissa.

Turku Rock Academy facebookissa ja youtubessa.

Evakkoklubit facebookissa .

Monde On Air livestream facebookissa .

Jyväskylä Rock Academy facebookissa .