Muistathan myös #Tsäänssie kuvakilpailun!
Hauskin otos palkitaan!
Lue lisää sekä osallistumisohjeet
facebookin tapahtumasivulta!

tsäänssi15 oikea juliste1Mukana: 

Messu-osastoille on tulossa mm. Antin Autokoulu, Fennovoima, Idea Illuusia, Jokilaaksojen pelatuslaitos, Jäljen Jättiläinen, Karentia, K-Citymarket, Nordic JobCentre, Poliisi, Prisma, ProClean Raahe, Raahen Monisiivous, Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Raahen seurakunta, Raahen Tallipalvelut, Esmo Oy (ent.Raahen Tili), SSAB Europe Oy, Suoramarkkinointi Mega ja Veli Seppä Oy.

Oppilaitokset: Raahen aiku/oppisopimustoimisto, Raahen Porvari- ja Kauppakoulu, Pohjois-Pohjanmaan kesäyliiopisto Raahen toimipaikka, Raahen ammattiopisto, Lybeckerin käsi- ja taideteollisuusopisto, Ruukin maaseutuopisto, Raahen ja Pyhäjoen lukiot, Jedu/Oulaisten ammattiopisto, Raudaskylän kristillinen opisto.

ja lisäksi: Raahen seudun yrityspalvelut, Raahen kaupungin nuorisotoimi, Raahen kaupunki/Nuorten elämäkoulu ja Pohjois-Pohjanmaan Te-toimisto.

Huomaattehan myös!
Luentoja Raahe-salissa: klo 9.15, klo 10.00 ja klo 12.30. Puhujana asiantuntija Pirkko Pitkäpaasi, Teknologiateollisuus Ry ja aiheena ” MItä työelämä odottaa nuorilta osaajiltaan?”

Klo 14.00 alkaen tietoa “Työskentelystä kansainvälisillä työmarkkinoilla”. Luennoitsijat: Fennovoiman edustaja, Susanna Kinnunen ja Vuokko Keränen.

Nuorten kesätyönhakuun liittyvät tietoiskut luentojen alussa.

Tervetuloa mukaan sankoin joukoin!