Vaihtuu banneriksi

Tervetuloa virtuaalisille Tsäänssi työ- ja koulutusmessuille!

Koulutus

koulutuskeskus Brahe vuoletti tekstilogo.
Ainakin sata syytä tarttua unelmaasi!
Neljä eri toimialaa, yli sata eri koulutusvaihtoehtoa ja monialaiset työelämää palvelevat ratkaisut. Koulutuskeskus Brahe tarjoaa sinulle ajanmukaiset ja joustavat mahdollisuudet päästä osaksi aktiivista koulutusyhteisöämme. Tutustu koulutustarjontaan https://www.brahe.fi/
Koulutuksiin voi tutustua myös videoiden kautta Opo Brahen youtube -kanavalla.

Sähköosaston opiskelija Jussi Tuikkala

Maatalousala: Tommi Sallinen

Ravintola-ala: Jenni

Hevostalous: Jenna Matilainen

Raahen Porvari- ja Kauppakoulu on pitkän kokemuksen omaava ja yrittäjähenkinen noin 400 opiskelijan oppilaitos, joka tarjoaa monipuolista ja käytännönläheistä koulutusta liiketalouden perustutkintoon, tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoon sekä lukuisiin ammatillisiin näyttötutkintoihin niin nuorille kuin aikuisille. Tutustu Raahen porvari- ja kauppakoulun sivuihin rpkk.fi tästä!

Videolla Raahen Porvari- ja Kauppakoulun opiskelija Milka kertoo lyhyesti, miten sai työpaikan ja millaista työkokemusta hänellä oli jo ennestään. Saat myös tietää, miksi Milka arvelee tulleensa valituksi työhön.

Siikajoen lukion logo sinisillä jokea kuvaavilla viivoilla.
Raahen lukion logo

Raudaskylän kristillinen opisto

Koulutuskeskus JEDU tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille. Haettavana on 23 perustutkintoa, 19 ammattitutkintoa ja lisäksi erikoisammattitutkintoja. JEDUn toimipisteet ovat Oulaisissa, Kalajoella, Ylivieskassa, Piippolassa, Haapavedellä, Nivalassa sekä Haapajärvellä.

Nuoret peruskoulun sekä lukion päättävät hakevat koulutuksiin kevään yhteishaussa, muut voivat hakea verkossa jedu.fi jatkuvassa haussa ympäri vuoden.

Kesätyöt

Te-palvelut vihreä logo

Raahen kaupunki: Nuorten kesärekry

Raahen kaupunki tarjoaa raahelaisille vuosina 2003-2005 syntyneille nuorille mahdollisuuden hakea joko Raahen kaupungin kesätyöpaikkaa (työn kesto 2 viikkoa) tai kesätyöseteliä yrityksiin (työn kesto 3 viikkoa). Etusijalla ovat hakijat, jotka eivät ole työllistyneet kaupungin kesärekryn kautta kesinä 2019-2020.
Tästä Kuntarekry.fi hakemukseen.

Jokainen työpaikka on 💚 Pohjois-Suomelle.

Tule tekemään tärkeää työtä pohjoisen hyväksi kanssamme! Me arinalaiset tahdomme jokapäiväisillä teoilla varmistaa, että pohjoinen pysyy jatkossakin parhaana paikkana elää. Osuuskauppa Arinan tuotot palautetaan aina pohjoisen alueen, luonnon ja paikallisten ihmisten hyväksi. Sinulle, minulle, meille. Osuuskauppa Arina on asiakasomistajiensa omistama ja kehittyvä palvelualan yritys, jonka tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajilleen. Tarjoamme työpaikkoja ja kasvumahdollisuuksia monenlaisille osaajille, eri toimialoilla ja paikkakunnilla, ja meillä diiliin kuuluvat myös Suomen laajimmat henkilöstöedut sekä parhaat työkaverit.

Pidetään yhdessä pohjoisen puolta! Se on se osuustoiminnan voima.”

K- jotta kaupassa olisi kiva käydä oranssi logo

Tutustu ja työllisty ICT-alalle

Oulu – ICT-osaajan mekka

Olen Oulun suurlähettiläs, ja tehtäväni on kertoa, kuinka mainio kaupunki Oulu on. Erityisen mainio paikka se on ICT-alan osaajalle. Meillä on tälläkin hetkellä yli sata alan erikoisosaajan paikkaa auki.

https://talkshow.oulu.com/oulu-ict-osaajan-mekka/

Oulun yliopisto logo

ICT-alojen opiskelu Oulussa

Elektroniikka ja tietoliikennetekniikan opiskelija

Tietojenkäsittelytiedeiden opiskelija

Sinä osaat! Tytöt ja teknologia -hanke vahvistaa tyttöjen innostusta hakeutua opiskelemaan teknologia-alaa. Hanke kehittää työkaluja opettajille, ohjaajille ja työnantajille koulutuksen sukupuolittuneisuuden tunnistamiseksi ja purkamiseksi sekä levittää tietoa vanhemmille, vaikuttajille ja medialle.

 Lue: TET-harjoittelijat Nokialla

Työelämä

sol keltapunainen logo
jot-rent vihreä logo
go on vaaleansininen logo

Peili-projekti on seitsemän kunnan alueella toimiva työvoiman saatavuuden parantamista edistävä ESR-hanke.
Meidän kauttamme työnhakijat, alanvaihtajat ja työttömät työnhakijat sekä opiskelijat voivat kartoittaa koulutus- ja osaamispolkuja työelämän tarpeisiin. Työllistäjille haemme osaajia, eli etsimme ratkaisuja osaamis- ja kohtaanto-ongelmaan.

Suoramarkkinointi megan mustapunainen logo
Marran sininen logo
Raahen hyvinvointikuntayhtymän logo