Erilaista elämää

Joko kotona kykkiminen alkaa tökkiä? Alkaako some jo tursuta ulos korvista? No näinhän siinä saattaa käydä. Täytyy myöntää, että sama ongelma alkaa jo vähän vaivata täällä ruudun toisella puolella myös ja se on ihan ok.

Iltatöiden vähentymisen myötä viimeisen parin viikon aikana on ehtinyt virkata, neuloa, leipoa, kokata, siivota, pyykätä ja kuunnella samalla äänikirjojaja sekä katsella sarjoja. Välillä on ollut pakko käydä ulkona vetämässä raikasta ilmaa keuhkoihin tutustua luontopolkuihin. On siellä ollut muutama muukin luonnosta nauttija, mutta hyvin on mahduttu samoille alueille turvaväliä ylläpitäen.

Skabat käyntiin

Jos ruudun tuijottelu kyllästyttää tai puhelin uhkaa kasvaa kiinni käteen, niin välillä on hyvä vaihtaa aktiviteettia. Ulkoilu on aina hyvä vaihtoehto terveenä ollessa ja auringon paistaessa. Eikä sen auringonkaan aina tarvitse paistaa, jos ei myrskyä, ullos on kiva mennä säällä kuin säällä!

Olisiko nyt mainio aika kaivaa lautapelit kaappien kätköistä? Monopolya pelaten kuluu helposti koko ilta! Vai olisiko se perinteinen Kimble taisto sittenkin parempi vaihtoehto? Omasta kaapista löytyy enemmän korttipelejä kuten Uno, Guillotine, Dobble ja Jungle speed, mutta myös lautapelien helmi Pekingin mysteeri!

Jotain uutta?

Nyt jos koskaan olisi aikaa treenata myös uusi taito. Ukulele voisi olla se mun soitin, mutta jääköön soittoharjoittelu vielä toistaiseksi. Sen sijaan tälläkin hetkellä itsellä on menossa vatsalihashaaste ja varmaankin pitäisi alkaa pulkannaruja (käsivarsia) treenata. Onko sulla tiedossa joku kiva jumppahaaste? Tai mikä tahansa muu haaste. Vinkkaa meille nuorisotoimen instassa tai facebook sivulla.

Pistetään hyvä kiertämään!