Europass-keskukset järjestävät yhdessä kaikille eurooppalaisille nuorille ja opiskelijoille videokilpailun: Europass Viral Video Competition.

Kilpailun pääpalkinto on matkalahjakortti voittajan valitsemaan kaupunkiin Euroopassa. Lisäksi palkintoina 500 euron ja 1000 euron arvoisia ostoslahjakortteja.

Kilpailun tarkoituksena on löytää Europassin hyödyistä kertovia videoita, jotka ovat luovia, kiinnostavia ja mieleenpainuvia. Toisin sanoen videoita, joita halutaan katsoa ja levittää eteenpäin.

europassviral2

Miten kilpailuun voi ottaa osaa?

Kilpailuun osallistutaan tekemällä lyhyt video, täyttämällä osallistumislomake ja liittämällä siihen kilpailuvideon nettiosoite.

Kuka voi osallistua?

Kilpailu on avoin kaikille osallistujamaiden 18 vuotta täyttäneille asukkaille.

Koska kilpailu järjestetään?

Kilpailuun voi osallistua 1.9.2014 – 30.11.2014 välisenä aikana.

Minkälainen video on voittaja-ainesta?

Kilpailussa etsitään korkeintaan 180 sekuntia pitkiä videoita, jotka ovat niin jännittäviä tai kiinnostavia, että ne keräävät yhä uusia katsoja ja niitä jaetaan eteenpäin.

Videon tyyli ja teema ovat vapaasti valittavissa – kuten myös videon kertoma tarina. Vain tekijän luovuus on rajana! Olemme koonneet muutamia vinkkejä ja ideoita kilpailuohjeisiin, mutta ne ovat vain suuntaa antavia: videon tekijä päättää itse mitä hän haluaa videollaan sanoa.

Videota koskevista rajoituksista saat lisätietoa kilpailuohjeista ja kilpailun säännöistä.

Säännöt ja ohjeet

Kilpailusivustolta löydät kilpailun säännöt ja kilpailuohjeet englanniksi, ranskaksi ja saksaksi: http://europass.cedefop.europa.eu/fi/video-competition

Lisätietoa:

Lisätietoja kilpailusta:
europassi(a)oph.fi
Europassi.fi

Esimerkki aiemmasta voittoisasta videosta:

https://www.youtube.com/watch?v=JlqOWe1C_nU#t=20