Olisitko kiinnostunut lähtemään ensi syksynä vapaaehtoistyöhön ulkomaille? Hae 1.2.2015 mennessä International Cultural Youth Exchange -ohjelmaan!

Kohdemaat:
– 6 tai 12 kk: Bolivia, Costa Rica, Ghana, Honduras, Intia, Kenia, Kolumbia, Meksiko, Nigeria, Peru, Taiwan, Tansania, Togo, Uganda, Uusi-Seelanti, Vietnam
– 6 kk: Brasilia, Ecuador, Indonesia, Nepal

Vapaaehtoistyöntekijät pääsevät arjessaan tutustumaan lähietäisyydeltä kohdemaahansa ja sen ihmisiin. Ohjelmaan kuuluvissa valmennuksissa he puolestaan tapaavat toisiaan. Jos olet motivoitunut työskentelemään vapaaehtoisena ulkomailla, hae mukaan! Jaksot alkavat kohdemaasta riippuen elo- tai syyskuussa.

ICYE-vapaaehtoiset työskentelevät ulkomailla etenkin lasten ja nuorten parissa kasvatus- ja sosiaalialan työpaikoissa, kuten kouluissa ja katulasten tukikeskuksissa. Tehtäviä on tarjolla myös mm. ympäristö- ja terveydenhoitoalalla. Osallistujia on parhaillaan esimerkiksi koulussa Ghanassa, päiväkodissa Perussa sekä merikilpikonnien suojeluprojektissa Costa Ricassa.

Ohjelma on suunnattu 18–30-vuotiaille, joskin yläikäraja on joustava monissa kohdemaissa. Osallistujat valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella. Ohjelmaan haetaan nuorisovaihtorjästö Maailmanvaihto ry:n kautta. Maailmanvaihdon toiminnan tarkoituksena on edistää kulttuurien välistä ymmärrystä ja tarjota oppimismahdollisuuksia nuorille aikuisille.

Haku päättyy sunnuntaina 1.2.2015. Ohjelmatiedot, hinnat ja hakuohjeet:

www.maailmanvaihto.fi/ajankohtaista/ICYE-haku

Haluatko lisätietoja?

– Maailmanvaihdon infoilta keskiviikkona 14.1.2015 klo 18–19.30 kulttuurikeskus Caisassa Helsingissä. Tervetuloa!
www.maailmanvaihto.fi/ajankohtaista/infoilta_tammikuu

– Tutustu ICYE-vapaaehtoistyöntekijöiden blogeihin eri puolilta maailmaa:
www.maailmanvaihto.fi/blogit

– Videoita vapaaehtoistyöstä ulkomailla:
www.maailmanvaihto.fi/vapaaehtoistyohon-ulkomaille/videot

– MaailmanVaihtoa-lehtiä, joissa vapaaehtoiset kertovat kokemuksistaan:
www.maailmanvaihto.fi/newsletter/42014