Islantiin etsitään nuorta 22–30-vuotiasta nuorta Eurooppalaiseen vapaaehtoispalveluun! Jakso alkaa elokuun lopussa (24.–26.8.) ja kestää vuoden.

Vapaaehtoinen työskentelee mielenterveysongelmaisia tukevassa keskuksessa nimeltä Laut, jota ylläpitää Punainen Risti. Keskus sijaitsee Pohjois-Islannissa Akureyrissa ja se pyrkii vahvistamaan asiakkaidensa hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Vapaaehtoinen auttaa henkilökuntaa päivittäisissä askareissa ja on myös keskuksen asiakkaiden ystävä, joka vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia heidän kanssaan.

EU huolehtii osallistujan puolesta jakson kustannuksista (kohtuulliset matkakustannukset kohdemaahan, ylläpito, järjestelyt, ohjelmaan kuuluvat koulutukset, tuki kielen opiskeluun, taskuraha). Etusijalla EVS-jaksoihin (European Voluntary Service) ovat sellaiset nuoret, joilla on toisia vähäisemmät mahdollisuudet saada kansainvälistä kokemusta.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae lähettämällä Maailmanvaihtoon englanninkielinen motivaatiokirjeesi ja ansioluettelosi. Lähetä hakudokumenttisi sähköpostitse osoitteeseen maailmanvaihto(at)maailmanvaihto.fi tai postitse osoitteeseen Maailmanvaihto ry, Oikokatu 3, 00170 Helsinki.

Tarkemmat tiedot avoimesta paikasta:
http://maailmanvaihto.fi/ajankohtaista/evs-islanti